El motor de la innovació

Blog Single
Les persones són el motor de la innovació i no la tecnologia o el capital. Les seves intuïcions, coneixements, intel·ligència i dedicació creen oportunitats. Les persones detecten desviacions de la norma, observen nous hàbits i tecnologies, desafien l'ortodòxia i observen els flancs de la realitat per veure la diferència i comprendre la seva essència.
Aquells que estan oberts al canvi viatgen a mons diferents. Es pregunten sobre els factors culturals, socials i ambientals que influeixen en les preferències dels seus clients i proveïdors.
Busquen inspiració en l'analogia, en l'experiència de l'èxit i el fracàs, ja siguin ells mateixos o els altres, no tenen por al canvi, el volen, el busquen, el somien.
La innovació i creativitat a l'empresa ha d'abastar totes les àrees, persones i departaments. La innovació i la generació d'idees necessiten un entorn positiu que generi participació, capacitat per assumir riscos i col·laborar per alliberar els innovadors dels temors i prejudicis i animar-los a tractar de negar la cultura "de les conseqüències del fracàs" tan generalitzada en la nostra societat.
Assegurar la diversitat i la inclusió són part de la visió, l'estratègia i l'èxit de la innovació. Una aptitud inclusiva reconeix i encoratja als empleats que tenen diferents perspectives, habilitats i experiències a treballar bé junts. La col·laboració de diferents cultures, orígens, idees i perspectives és un actiu per a l'empresa, agregant i no restant amb més creativitat i innovació.
Quan aquests ingredients no són presents, el fre del "motor" s'activa i compromet seriosament l'èxit de la innovació i el futur de l'empresa.

Posted by Carlos Chetrit, ADreamUP Founder

Tornar al Blog

Share this Post: